Alapítványi hírek

Jótékonysági futás

hirek,névadó Alapítvány

Mondják, hogy nincsenek véletlenek és talán tényleg nincsenek!

Három hete nekünk találkoznunk kellett Rencsivel Kecskeméten, Bence gyermekkori barátjával, hogy megint egy új szép dologgal emlékezzünk Bencére és egy fantasztikus összefogás alakuljon ki a leukémiás betegek gyógyulásáért! De olvassátok Rencsi sorait:

"Bencével Kerekegyháza az origónk. Merni álmodni, és azon az úton végigjárni, és küzdeni, mindkettőnk életében jelen volt, de mindig tudtuk, hogy hol a szívünk, családunk, barátaink.
Van egy dal, amiről mindig Ő jut eszembe. Black Eyed Peas : I gotta feeling.
Aki ismeri tudja, erre a dalra féktelenül felszabadulva, bőrünkből kiugorva kötelező táncolni, és mindent elfelejtve a jelenben felhőtlenül ugrálva, kamu angollal a szöveget kiabálni. Ezek mi voltunk. Kerekegyházi fiatalok, Norbiék pincéjében, akik önfeledten ropták, és átadták magukat a pillanat létezésének.
Bence utolsó vérgyűjtése alatt, írtam neki egy levelet, ahol azt szerettem volna neki megüzenni, amikor meggyógyul, válasszon egy alapítványt, akikért majd együtt futhatunk, és ez lehetne, leukémiás betegekért is.
Elővettem az írást, miután találkoztam Anyukájával pár hete, és azonnal tudtam, ez nem akármelyik alapítvány lesz, hanem az Ő alapítványa. És az, hogy nem
Vele, hanem Érte futunk, a fájdalom szorítóan mélyen hasít szívünkbe, de tudjuk, hogy velünk fog futni, és velünk táncol a lelke, arra a régi dalra.
Ha szeretnél csatlakozni a csapathoz, augusztus 29-én, Budapesten, lehetőséged van teljesíteni egy félmaratont egyéniben, duóban vagy akár trióban.
Ha úgy érzed csatlakoznál, de nem érzed magad felkészültnek, most jelzem, jövőre ugyanígy elindítjuk csapatunkat, és ez így fog folytatódni, minden évben.
“ előbb fognak kialudni a csillagok, minthogy elfelejtünk Téged! "

Bence futott az Ultrabalatonon annak idején a Mosoly Alapítványért a Sport Tv csapatával. Most érte és a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány támogatásáért kezdeményezünk egy összefogást.

FOGADJ ÖRÖKBE KILOMÉTEREKET A SOHA NE ADD FEL LÁZÁR BENCE EMLÉKALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSÁÉRT
A futás kilométerei jelképesen örökbe fogadhatók, kilométerenként 5.000 forinttal támogathatod futóinkat és alapítványunk munkáját az 51700117-15004615 bankszámlára való utalással. A közleménybe írd be "WIZZ AIR FÉLMARATON"
Hálásan köszönjük Rencsinek a szuper kezdeményezést, későbbiekben jelentkezünk még a részletekkel!

Bence Édesanyja

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

SZJA 1%


HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK ANNAK A 447 EMBERNEK, AKI ÚGY…