Alapítványi hírek

Karácsonyi csokigyűjtés

hirek,névadó Alapítvány

Mertünk nagyon álmodni és november 17-én elindítottuk csokoládé és édesség gyűjtésünket a beteg gyermekek mosolyáért! Sajnos érintettségünkből fakadóan tudjuk, hogy mit jelent az ünnepeket kórházban tölteni!
Óriási örömünkre egyre többen és többen csatlakoztatok akciónkhoz! Így bővítettük a kórházak körét, mert láttuk, hogy rengeteg édesség fog összegyűlni. Éreztük azt az óriási szeretetet, amellyel gyűjtöttétek a csokoládékat, írtatok megható üzeneteket, gondosan becsomagoltátok szívetek egy kis darabkáját a "kis HŐSÖKNEK" Óriási érzelmi hullámvasúton utaztunk veletek az édesség átadásoknál, melyek nagyon sokszor könnyesre sikeredtek.
Megható és megrázó élmény volt tanárokat, kicsi és nagy, szinte már felnőtt gyerekeket látni sírni, mikor Bencéről az én LEGNAGYOBB HŐSÖMRŐL beszéltem.


De beszéljenek a számok!

2022-BEN 2556 DB CSOKOLÁDÉT ÉS 680 DB APRÓBB CSOKOLÁDÉT, MIKULÁST, NÁPOLYIT, KEKSZET, CUKORKÁT ÉS 16 DOBOZ SZALONCUKROT ADOMÁNYOZTATOK A BETEG GYERMEKEKNEK!!!!!!
SZÍVÜNK ÖSSZES SZERETETÉVEL SZERETNÉNK MEGKÖSZÖNNI MINDENKINEK, AKI BÍZOTT BENNÜNK ÉS ELKÜLDTE "MOSOLYÁT" NEKÜNK, HOGY VIGYÜK EL A KIS BETEGEKNEK!


A következő kórházakba vittük el az összegyűlt édességeket:
. Bács-Kiskun megyei Kórház Kecskemét Gyermekosztály
. Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika A,B,C részlege
. Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika
. Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Szombathely
. Tábitha Gyermekhospice Ház Budapest
. Dél-Pesti Centrumkórház Gyermek Csontvelő-transzplantációs Osztály
. Dél-Pesti Centrumkórház területén lévő Démétér Ház
A kórházi osztályokra nem mentünk be, de készítettünk képeket az átadásokról.


Még egyszer nagyon, nagyon köszönjük, jövőre is számítunk rátok, mert szeretetet és mosolyt adni a világ legjobb dolga!❤️

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

SZJA 1%


HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK ANNAK A 447 EMBERNEK, AKI ÚGY…