Alapítványi hírek

Felavattuk a Lázár Bence Lajosmizsei Labdarúgó Sportcentrumot

hirek,névadó Alapítvány

 

2018. február 23-án, egy nappal azután hogy Bence angyal lett megcsörrent a telefon, hogy gyermekkori klubja Lajosmizse róla szeretné elnevezni a sportcentrumot. Azt sem nagyon tudtuk mi történik körülöttünk, így igazán fel sem tudtuk fogni, hogy mekkora  nagy dolog ez.  Amikor eltelt egy év akkor kezdtük érezni igazán, hogy milyen csodás gondolat ez a klubtól,  hiszen csak a legjobb emberekről neveznek el egy létesítményt. Bence ilyen volt...... csodálatos ember, a legjobb gyerek, akit szülő kívánhat, igaz, becsületes, segítőkész, odaadó, mindig pozitív, mosolygó, a sportban keményen küzdő, alázatos, céltudatos.

Lajosmizsei évei alatt bebizonyította, hogy rá mindig számíthat a csapat, soha egyetlen edzésről sem hiányzott, Ő mindig ott volt történhetett bármi. Rengeteg belföldi és külföldi tornán vettek részt, ahonnan általában gólkirályi vagy legjobb játékosi címmel tért haza. Itthon roskodoztak a polcok a szobrocskáktól, kupáktól, érmektől, oklevelektől. 

2019. március 23-án verőfényes tavaszi napsütésben, két nappal születésnapja után felavattuk ezt a csodálatos, gyönyörű pályát, ahol Bence imádott focizni, ahol most rengeteg gyereknek mutathat példát rövid életében elért sikereivel.

Hiszem, hogy végig ott volt velünk és látta mennyien eljöttek ismét miatta. Boldog volt, hogy összehozta két szeretett klubját Lajosmizsét és az Újpestet egy barátságos  mérkőzésre, immár a LÁZÁR BENCE LAJOSMIZSEI LABDARÚGÓ SPORTCENTRUM gyepszőnyegére. 

/Bence édesanyja/ 

 

 

 

 

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem alapítványunk weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

SZJA 1%


HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK ANNAK A 447 EMBERNEK, AKI ÚGY…