Alapítványi hírek

Tudnivalók a III. Lázár Bence Emlékgáláról

III.lazarbenceemlekgala,hirek Alapítvány

A  III. alkalommal megrendezésre kerülő Lázár Bence Emlékgála azzal a céllal jött létre, hogy méltó emléket állítson a tragikusan fiatalon, leukémiában elhunyt kiváló labdarúgónak, Lázár Bencének.
 
A 35 év feletti korosztálynak kiírt 8 csapatos teremlabdarúgó tornán Bence korábbi klubjai mellett, több NB1, NB2, NB3-as labdarúgó klub képviselteti magát, valamint korábbi első osztályú, illetve magyar válogatott labdarúgó lép pályára.
 
Az emlékgála programját további 4 színvonalas gálamérkőzés színesíti.
 
A Megnyitó keretein belül a Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola kórusa, valamint Curtis élő mini koncertje emeli az esemény színvonalát..
 
A rendezvény ideje alatt a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat által 10:00-13:00 óra között véradást szervezünk a helyszínen!
 
A gála során a legkisebbek sem fognak unatkozni, lesz gyereksarok, arcfestés, lufiállat hajtogatás és egy támogatónknak köszönhetően kettő igazi kamion várja a gyermekeket, hogy felfedezzék azt kívül-belül!
 
Belépők kizárólag a rendezvény ideje alatt, a helyszínen kaphatók!
6 év alatt: Ingyenes!
6-13 év: 500 Ft
14-63 év: 1500 Ft
63 év felett: 500 Ft
 
Ezúton is tisztelettel felhívjuk a kedves kilátogatók figyelmét, hogy a Messzi István Sportcsarnokba ételt, italt nem lehet bevinni, ugyanakkor a vendégek maradéktalan kiszolgálása érdekében büfé üzemel a rendezvény ideje alatt!
 
Az esemény teljes bevétele a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Közhasznú Emlékalapítvány számára kerül felajánlásra. Az alapítvány célja a leukémiás betegek támogatása. 
Az alapítvány számlaszáma: 51700117-15004615 Fókusz Takarékszövetkezet Kerekegyháza
Az alapítvány elérhetősége: Turn on Javascript!
 
Helyszín: Messzi István Sportcsarnok (6000 Kecskemét, Olimpia u. 1/a)
Időpont: 2022. december 29. (10:00-18:00)
 
A részletes programról ITT tájékozódhat.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

SZJA 1%


HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK ANNAK A 447 EMBERNEK, AKI ÚGY…